Şehit Dr.Ulucan Dayan Ortaokulu

Vizyon: Öğrencilerimizin hedefi, Atatürk ilke ve İnkılâplarına bağlı, vatanını ve milletini seven sevgi ve hoşgörünün timsali fertler olsun.Okulumuzda eğitim ve öğretime birinci derecede önem verilsin.Öğrencilerimiz, eğitim öğretim çalışmaları yanında, bireysel özelliklerinin ortaya çıkarılması için, çalışıldığının farkında olsun.Personelimiz, eğitim öğretim çalışmasında yalnız olmadığının, kendisinin desteklendiğinin bilincinde olsun.Yapılan çalışmaların istenilen seviyeye ulaşması için, okul, veli, öğrenci diyalogunun önemine inanılsın.

Misyon: Bütün öğrencilerimizin, Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, bilgili, becerili, kendi kendine yeten ve öğrenmeye hazır bireyler olarak yetişmelerine uygun ortam hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: 09:00-15:40
Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 0 (386) 272 40 34

WEB - https://shtdrulucandayanoo.meb.k12.tr

Adres - GÜLDİKEN MAH. 1495. SK. ŞHT. DR. ULUCAN DAYAN İLKOKULU BLOK NO 3 MERKEZ / KIRŞEHİR

Öğretim Şekli :Tekli Öğretim

Yerleşim Yeri - ŞHT. DR. ULUCAN DAYAN İLKOKULU-ORTAOKULU GÜNEYKENT EVLERİ / KIRŞEHİR - Merkez Tel: 0 (386) 272 40 34

Ulaşım 15 dk da bir dolmuş çalışmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklığı 6 km dir.